effektiva tjejen

idag slutade jag vid två och efter det har jag varit riktigt effektiv för att var jag. Följde med upp till federel för att vicki skulle byta örhänge, gick till telia och fick bekräftat att jag får förlänga mitt abonnemang nu, såg ett avsnitt av the lying game, gjorde ett körkortstest, gick ut och sprang, hämtade min cykel på vägen, styrketränade lite när jag kom hem, hoppade i ett bad och läste några kapitell ur min bok. En vanlig dag för mig är att komma hem från skolan och kolla serier. haha, så nu känner jag mig riktigt duktig.

Och att jag gick till telia och fick bekräftat att jag får förlänga mitt abonnemang betyder att jag kommer byta telefon på fredag. Och på fredag kommer jag också vara effektiv först sovmorgon till 12, sen mattelektion, sen upp till mammas jobb för att ta bort stygnen, sen träna, sen gå ner till stan och byta telefon, sen plugga körkortsteori och svenska.

Jaja, nu ska jag faktiskt unna mig lite glass och pretty little liars.


i'm feeling sexy and free

ta bort det sexy och så har du det. Fast sexy kanske jag känner mig om ett par månader. Har fått någon jävla kick nu när jag har gått och blivit hyffsat frisk. Idag gav jag mig ut runt ån och sprang, körde lite armar, mage och rygg när jag kom hem. Hoppas jag känner av det imorgon. Jag börjar min morgon imorgon med att ta en runda runt ån och avslutar veckan med ett pass på gymmet. Jag tror att allt kommer bli bättre då, skolan, sömnen, stressen, ångesten.
Nu kör vi!

 
 
Brunt, svart, ljust eller ännu ljusare. Det är frågan jag ställer mig hela tiden.

something always brings me back to you

















en helt vanlig dag i skolan.

Om 150 dagar befinner jag mig nog just nu på min studentmottagning här hemma redo för en vild utgång.
Om bara 150 dagar. Ni kommer att få höra mitt eviga tjat om studenten tills den dag jag springer ut. Alltså i ca 150 dagar!!! YEYYEYEY

vi vet hur det känns

Idag är det fan min lyckodag. Har försökt att komma på vad en låter heter hur länge som helst. försökt att bolla ideer med rebecca men vi har aldrig lyckats komma på. Så idag frågade jag en kär vän och äntligen. Nu vet jag. Toppen, Estet & Huber- Vi vet hur det känns. Absolut ingen bra låt, men det är jävligt jobbigt när man verkligen inte kommer på vad något heter och försöker med allt för att komma på det. Googlade på en massa grejer för att försöka komma på. Men nu har jag det och glömmer den aldrig igen.

nu vet ni.

Best friends



Nu pratar jag av mig med min fina vän som befinner sig i staterna. Tack gud för att mina bästa vänner är finast på jorden.
Ibland är det skönt att de agerar bollplank åt mig. De hjälper mig att begripa mina tankar och känslor. Jag älskar dem något så förjävla högt. Bästa vänner är underskattade, man berätta sällan för dem hur mycket man älskar dem.




Inlägg nummer 2


Det är verkligen inte långt kvar nu. Det är fem månader. Fem jävla månader. Hur i helvete har jag lyckats bli så stor, eller inte hur, när rättare sagt. Gick inte jag i sjuan nyss? det är fan 6 år sen. Det är ju meningen att jag ska känna mig stor och redo nu. Samtidigt som jag längtar ihjäl mig så är jag rädd. När jag var liten tyckte jag att therese och ammie var vuxna när de tog studenten, men jag är ju fortfarande en liten snorunge. Ammie var förlovad och bodde i lägenhet med sin pojkvän och hade sin framtid planerad. De var så vuxna och stora, så redo på något vis och här står jag, snart 19 år gammal och känner mig inte en dag över 15. Jag vet inte hur det här kommer att sluta, under mina första år kommer jag förmodligen vara spontan och naiv. Försöka leva lite, göra lite det jag vill. Sen när jag är redo, då kan jag bli vuxen.

Inlägg nummer 1

haha, idag känner jag på mig att det blir många inlägg! Till att börja med så har jag hittat sveriges likhet med Jon Kortajarena. Jag är dock ledsen över att behöva säga att jag inte har någon bild på honom. Men jag jobbade med honom på posten i ett par dagar innan jul och under tiden insåg jag att han var så jävla lik någon och det var den berömda och fruktansvärt snygga HM modellen. Så det var roligt att jobba på posten, det gör jag gärna nästa år också om han jobbar.. (och om du av någon anledning skulle läsa det här, ta det som en komplimang)


Det är nästan äckligt hur lik han är, speciellt på andra bilden.


the

jag har möblerat om rummet.. igen. den bästa och den sämsta egenskapen hos mig är att jag alltid behöver förändring, kan jag inte få någon stor förändring duger minsta lilla. Ofta drabbas mitt rum. Nu trivs jag som fisken men jag vet ju inte hur lång tid det kommer ta innan jag behöver en förändring igen.

nu vet ni det iallafall.


hejdå 2011, hej 2012

2012 känns som ett riktigt bra år, jag tar studenten (lilla jag? hur har jag hunnit bli så stor?), jag kommer att dansa bal och jag kommer om jag har riktigt tur ta bort min tandställning i slutet på året, men det är om jag har tur. Året börjar även bra av anledning att alla serier drar igång efter sina julpauser. KAN DET BLI BÄTTRE??? som jag har längtat och väntat. Har inte haft något att kolla på, på jätte länge. Nu kickar vi igång 2012!!


RSS 2.0