The secret circle

Ny serie och en ny rekomendation till alla som inte sett denna. Jag har sett på cwtvs hemsida att denna serie har funnits men jag har aldrig lagt ner tiden på att titta på den förrän nu när jag ändå bara legat hemma. Så nu har jag blivit fast även i denna. Det tråkiga med denna serie är att det inte finns någon direkt godbit. Vilket gör att den inte når upp till samma nivå som The vampire diraries. Men den är värd att ses, ge den en chans.


tisdagens serier

Ny dag = nya serier

Tisdagen bjuder på många godibitar så vi kör i tur och ordning



Hart of dixie 1x14

Rachel Bilson, vilken stjärna. Hon var en stjärna i OC och nu gör hon det igen. Jag älskar henne. Serien är väldigt annorlunda och mycket bra. Detta avsnitt blev jag dock inte så speciellt imponerad av och det har nog med att det var så få Zoe och Wade scener. Men jag tyckte det var roligt att se den där bitterfiffin som något annat än en stel tönt. Tycker inte om Lemon för fem öre men det kändes skönt att hon kunde leva lite och vara lite rolig. Annars vill jag ha mer Wade och Zoe scener i framtiden.

The lying game 1x17
Blev så jävla arg på Ethan i detta avsnitt. Hoppas han inser att han är så jävla körd när det gäller Emma och jag hoppas verkligen att det kommer in en skit snygg ny karaktär som blir Emmas pojkvän så att Ethan förstår vad han har gått miste om. (Ja, jag lever mig verkligen in i serierna) Och vem tror Sutton att hon är? Usch. Jag är åtminstone glad över att Emma valde att berätta för Mads och att de är Alec på spåren. Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer i nästa avsnitt.

Gossip girl 5x15
Dan och Blair? Mer fel kan det ju inte bli. Blair ska vara tillsammans med Chuck och Dan ska vara tillsammans med någon annan. Dock inte Serena för de är helt omaka. Jag tycker fortfarande om Gossip girl men när karaktärerna slutar high school brukar serien tappa glöden och det tycker jag faktiskt att gossip girl har. Fast det finns självklart lite liv i den fortfarande så en säsong till kan jag gå med på.

Pretty little liars 2x20
Serien glider på och man sitter fortfarande och undrar vem det är och varför alla människor beter sig så konstigt. Inga Aria och Ezra scener den här gången vilket jag kan tycka var lite tråkigt men samtidigt kanske deras tid är över. Tycker inte att Ezra har så mycket mer att komma med. Han var ju jävligt sexig när han var lärare men det handlar väl om det där förbjudna. Blev iallafall glad över att Hannah och Spencer hann in på datorn innan poliserna gjorde det. Annars hände det väl inte så mycket mer i detta avsnitt.

Ps. Tycker väldigt mycket om Hannah och Caleb.
Ds.

Still sjuk

Jag är fortfarande sjuk och har inte så mycket att komma med förutom att jag var och hämtade skiddressen som jag ska ha i fjällen nästa vecka. Eftersom att vi är en familj som aldrig åker på skidsemester tyckte vi att det var dumt att lägga ut en massa pengar på en ny dress så jag fick så snällt låna en av min mammas jobbarkompis. Den är jävligt snygg och jag tror att den är ganska modern? haha, jag har ingen aning men det är trots allt hennes söner som valt kläderna åt henne. Hur som helst så kommer det förmodligen se ut som att jag kan åka skidor när jag kommer i dessa kläder vilket jag verkligen inte kan och det är ta mig fan tur att jag inte är rädd för att skämma ut mig. 

Så nu är jag riktigt taggad på att åka iväg och bara vara. Vill helst bli frisk innan bara.


Sälen

Jag har ingen motivation till något för tillfället. Jag har gått och blivit sjuk igen och det känns inte sådär as peppt eftersom att jag i princip har varit sjuk hela hösten. Men nästa vecka åker jag upp till sälen med mina favoriter för att åka skidor. Jag på ett par skidor? kommer säkert bryta ett ben eller två. Men trots det så är jag riktigt glad för att jag valde att kosta på mig och följa med. Som min kära fader sa så är jag värd den här resan och det var anledningen till att jag valde att följa med. Det ska bli skönt att komma bort och bara vara med de bästa människorna jag vet. Så på måndag bär det av.




NU BRYTER VI BENEN!

2012-02-13

Idag när jag har legat hemma och varit sjuk har jag passat på att se igen några serier så nu hade jag tänkt att berätta lite vad jag har för tankar kring dessa.



Greys anatomy 8x14
Avsnitt i valentines anda är aldrig fel. Jag älskar att Meredith och Derek är lyckliga och inte har en massa problem. Och tro det eller ej så är jag väldigt glad över att Owen och Christina bråkar för jag hatar Owen mer än allt. Jag vill att Lexie och Mark ska bli tillsammans igen eftersom att jag hatar när de inte är det. Avsnittet dög men jag tycker att Greys anatomy börjar balla ur precis som alla andra serier gör efter deras femte säsong.

The vampire diaries 3x14
Jag kan inte bli besviken på den här serien den berör mig varje jävla gång och jag älskar alla karaktärer på ett eller annat sätt. Det känns jobbigt för mig att jag börjar gilla Klaus efter allt han har ställt till med men hur som helst så är han väldigt söt mot Caroline och det känns faktiskt som att han har lite känslor. Till en början var jag ett Stefan och Elena fan men nu när Stefan har varit en idiot har jag börjat älska Damon och Elena vilket gjorde att jag inte tyckte om avsnittets slut. Hur som helst så var avsnittet väldigt bra även denna gång.

Revenge 1x14
Jag har svårt att avgöra vad jag tycker om den här serien. Alltså jag tycker den är ruggigt bra men jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är som gör den så bra. Jag tycker inte om att Jack tror att Emily är den riktiga Amanda eftersom att jag vill att den riktiga Amanda och Jack ska få ihop det. Jag älskar Nolan och Amanda tillsammans och det är jävligt roligt att de bara är vänner.

Pretty little liars 2x19
Den här serien går mig på närverna. Jag hatar att jag inte riktigt vet vem "A" är och jag hatar att de alltid misslyckas med att ta fatt honom/henne. Detta avsnitt var inte annorlunda och jag undrar vad i helvete Jenna vill. Hon är väl om någon jävligt störande. Jag blev väldigt besviken på att Spencer och Jason är halvsyskon eftersom att jag direkt tänkte att de kunde vara söta som par. I denna serie får man ju nya aningar om vem "A" är varje gång eftersom alla verkar skumma.  


You will receive many calls and notes from a secret admirer


Det enda som faller mig i smaken för tillfället är kläder och serier så från och med nu ska jag skriva om serier och kläder vare sig ni vill eller inte.

You must make the first move. Don't worry, you will succeed.


awkward

Det var Victoria Donderer mina vänner som introducerade mig för serien awkward och det är sannerligen ovanligt eftersom att hon inte följer någon annan serie och jag följer i princip alla. Men hur i helvete kunde jag missa denna? Den är rolig, romantisk, charmig etc. En typisk alex serie. Började vid sju ikväll och nu har jag två avsnitt kvar av första säsongen innan jag ska hoppa i säng. Jag mår verkligen bra av serier! Nu ska jag lägga mig i sängen igen och se de två sista avsnitten :)

RSS 2.0